Vidám konyhasó

Az ominózus kínai

Kínai tészta Az album következő képe – végre – már nem egy saláta. 😀 Egy kínai szakos ismerősöm főzte egyszer, én pedig megpróbálkoztam vele kétszer – te jó ég, már majdnem négy éve. Arra emlékszem, mert az dokumentálva van, hogy először elsóztam, második alkalommal sótlan lett. Arra már kevésbé emlékszem, hogy hogyan is készült, de az ízét… Tovább »

Vegetáriánus olasz ízek

Sárgarépás tészta Erre a képre, ha ránéz az ember, piros trutyit lát, és tésztát. Sok tésztát. Nem néz ki bizalomgerjesztőnek? Pedig az. Főleg, ha valami finom, teljes kiőrlésű tésztából csinálod – már ha szereted az ilyesmit. Én szeretem, de ez nem az. Ekkor még nem diétáztunk (majd lesz szó arról is). Csak egy kicsit csökkenteni próbáltuk a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!