Erre a képre, ha ránéz az ember, piros trutyit lát, és tésztát. Sok tésztát. Nem néz ki bizalomgerjesztőnek? Pedig az. Főleg, ha valami finom, teljes kiőrlésű tésztából csinálod – már ha szereted az ilyesmit. Én szeretem, de ez nem az. Ekkor még nem diétáztunk (majd lesz szó arról is). Csak egy kicsit csökkenteni próbáltuk a húsfogyasztásunkat.
Tehát a képen szereplő ételt ugyanúgy kell elkészíteni, mint egy bolognait, csak épp (darált)hús helyett sárgarépa reszelék kerül bele. Egyébként a drámatanárom adta az ötletet.
Miért olyan nagy szám ez a répás cucc nálam?
Nem szeretem a sárgarépát. Nem utálom annyira, mint a gombát vagy az ananászt, azaz nem akar visszajönni, amikor még le se nyeltem. Egyszerűen csak se az állagát, se az ízét nem szeretem.
De így ebben a formában? Isteni! Olasz fűszerezésű, sárgarépás, paradicsomszószos tésztát mindenkinek!
U.I.: Mielőtt a kép forrására rákeresnél: igen, a Nosalty-n Lione-cicc én vagyok. 😉
Mentés
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: